tag:blogger.com,1999:blog-5202776504766413998.comments2013-07-16T16:05:32.423+02:00Piaci mustra - Piaci zsibongásban születő ételekAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/03131889585137471274noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-5202776504766413998.post-11381634616275302882013-07-16T16:05:32.423+02:002013-07-16T16:05:32.423+02:00Tisztelt Szerkesztő!
A színvonalas bejegyzései fe...Tisztelt Szerkesztő!<br /><br />A színvonalas bejegyzései felkeltették az érdeklődésünket. Megköszönném ha kapcsolatfelvétel céljából elküldené az e-mail elérhetőségét a kzsolt@innofield.hu címre.<br /><br />Az együttműködését előre is köszönöm.<br /><br />Üdvözlettel:<br /><br />Kovács Zsolt, Projektvezető<br /><br />iNNOField KftKZsolthttp://innofield.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5202776504766413998.post-25612172339063510882012-10-25T10:05:30.891+02:002012-10-25T10:05:30.891+02:00Ez tényleg egyszerű, fel kell tenni a vizet forrni...Ez tényleg egyszerű, fel kell tenni a vizet forrni fedő alatt.<br />Közben összevágni a paradicsomot(lehet forró vízbe mártani és leszedni a héját) a fokhagymát és kevés hagymát. <br />Mennyiségek kb 5-6 közepes paradicsom 2 gerezd fokhagyma, 1 fej hagyma. (2-3 főre)<br />Olajat kell hevíteni beledobnia felaprított hagymát, kicsit üvegesedik mehet bele a fokhagyma, kicsit hagyni, hogy a fokhagyma is kiadja az ízét (néhány keverés) aztán jöhet a paradicsom, kevés só. Közben amikor felforrt a víz megy bele a tészta (a tészta forrjon főzés közben akkor nem ragad össze, lehet picit sózni) amíg megfő a tészta addig kb kész a paradicsommártás.<br />Tálaláskor lehet egy kis reszelt sajtot (valamilyen keményebbet parmezánt vagy olyasmit) rátenni de nem igényli feltétlenül.<br />Ha kicsit több szószt csinálsz pár napig elvan a hűtőben és vacsira pirítóssal is isteni.<br />Jó étvágyat :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03131889585137471274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5202776504766413998.post-45244921114926986872012-10-22T21:13:09.631+02:002012-10-22T21:13:09.631+02:00Azt hiszem ez egy jó kezdés kezdőknek.. :-) segíts...Azt hiszem ez egy jó kezdés kezdőknek.. :-) segíts lécci a mennyiségekkel! Köszi!! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5202776504766413998.post-57063240400603050522012-10-16T10:56:43.197+02:002012-10-16T10:56:43.197+02:00nekem a málna idén kimaradt sajna, szerencsére any...nekem a málna idén kimaradt sajna, szerencsére anyukámtól van még egy üveg tavalyról. <br />:) igen ez a fedő dolog engem is elgondolkodtat, én egyébként az is kifőztem mint az üvegeket. A kis üvegek beváltak mert felbontás után már valóban ügyelni kell a felhasználás idejére de hűtőben azért még 1-2 hetet megmarad a kis üveg meg hamar elfogyAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/03131889585137471274noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5202776504766413998.post-61530206106770218482012-10-16T10:46:35.048+02:002012-10-16T10:46:35.048+02:00Én úgy csináltam málnalekvárt idén, hogy a lekvárf...Én úgy csináltam málnalekvárt idén, hogy a lekvárfőzéssel párhuzamosan az üvegeket és a fedőket is kifőztem, óvatosan kivettem a vízből, lecsorgattam, a forró lekvárt színültig tettem bele, fedőt rá, majd fejjel lefelé fordítottam. Még nem romlott meg, nagyon bízom benne, hogy nem is fog. A gond csak az, hogy a fedőből oldódnak ki mindenféle dolgok... De egy fokkal ez is jobb, nincs ebben sem tartósító, stb, csak lekvár és méz.Anonymousnoreply@blogger.com