Szeretem a tavaszt vagy nyarat, bárminek is nevezzük ezt az évszakot. Bevallom én kissé összezavarodtam. Azt viszont bizton tudom, hogy a spárgát szeretem nagyon. A zöldet is fehéret is együtt is, külön is.

Hamar megvan és nagyon finom.
1. Összedaraboltam a zöldségeket : a sárgarépát, fehérrépát, lilahagymát, újhagymát
2. Forró olajra rádobtam a répákat, lilahagymát kicsit karamellizáltam rászórtam a curryt ( a fűszerkeveréket) összepirítottam rádobtam a spárgatörzseket és az újhagymát kicsit összehaverkodtak felöntöttem egy konzerv kókusztejjel sóztam kis párolás után beledobtam a spárgafejeket és kész is.
Közben jázminrizst főztem spárgalével öntöttem fel. Olajra öntöttem a rizst összeforgattam és ment rá a spárgalé (a spárgák fel nem használt végéből főztem múltkor ) persze vízzel is lehet főzni a rizst.

Tudom nem klasszikus curry ez de valami olyas.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése