Ebédre, vacsorára, piknikre, hidegen, melegen. Kinek, hogyan és mikor.
Ebben édeskrumpli (batáta), újkrumpli, spárga, hagyma, juhtúró van, de a krumplit más zöldségekkel is össze lehet hozni szezon szerint.
Egy serpenyőben ropogósra sütöttem a zöldségeket, először a krumplit és a batátát tettem bele a spárgát csak a legvégén. Amikor megsült akkor beleöntöttem egy kibélelt kapcsos formába (jénai vagy más tálban is lehet sütni, fontos hogy jól zárjon alul az edény)
Morzsoltam rá juhtúrót, végül ráöntöttem 6 felvert tojás és egy kevés tej keverékét. A tojásokat megsóztam.
Betoltam az előmelegített sütőbe kb 150 fokon megsütöttem (35-40 perc)
Kiborítva lehet szeletelni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése