Reggelire uzsonnára vagy egy tartalmas leves után, krémes, lágy, aromás étek.
tészta: 2 bögre liszt, 1 tojás, 6-7 deka vaj (lehet olaj is), víz, kevés fahéj és garam masala (persze enélkül is megy) fél banán, 1 csipet szódabikarbóna (ez tényleg kevés legyen kb negyed mokkáskanál)
töltelék: 2,5 banán, kb 10 deka trappista jellegű sajt, kb 5 deka cheddar jellegű sajt
A hozzávalókat annyi vízzel, hogy ruganyos tészta legyen öszegyúrjuk, beleöntjük egy kilisztezett formába és szépen elnyomkodjuk az aljára és az oldalára kb egyenletesen. Belekarikázzuk a banánt, rátesszük a reszelt sajtokat, hogy a cheddar jellegű legyen a tetején. 25- 30 perc a sütőben kb 170 fokon.
A hozzávalókat annyi vízzel, hogy ruganyos tészta legyen öszegyúrjuk, beleöntjük egy kilisztezett formába és szépen elnyomkodjuk az aljára és az oldalára kb egyenletesen. Belekarikázzuk a banánt, rátesszük a reszelt sajtokat, hogy a cheddar jellegű legyen a tetején. 25- 30 perc a sütőben kb 170 fokon.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése