2013/03/08

Lilában pompázók

Gyönyörű színekben pompázó zöldségek. Leves lett belőle

















Lilahagyma, lilakáposzta és cékla egészen apróra vágva. (én bizony elővettem a gépet hozzá és seperc alatt megvolt) Olívaolajon kicsit megpároltam, sóztam, tettem hozzá almaecetet, vizet.
Amikor puha lett a zöldség krémesre mixeltem, tönkölybúzaitallal öntöttem fel, hogy leves legyen, egyet rottyantottam rajta és kész lett. A tetejére lehet mozzarellát morzsolni.

Tönkölybúzaital helyett használhatunk tejszínt, rizs vagy zabtejet netalán szóját ez abszolút szabadon választott, mint ahogyan az is mennyire sűrűn szeretjük.

Húsevők egy kis bacont is piríthatnak rá.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...