Rizottó rizsből készül, az a titka, hogy nem egyszerre öntjük fel vízzel vagy zöldséglével hanem folyamatosan öntjük hozzá, rizottó rizsből készül (ez kerek szemű és több folyadékot vesz fel és krémesebb les
z a végeredmény) keverjük folyamatosan amíg el nem készül. Hamar megvan
A zöldbabot felvágjuk és vajon apróra vágott fokhagymával megpároljuk egy picit lefedjük a végén, hogy az aromák átjárják a babot, a legvégén petrezselymet vágunk rá elkeverjük. Én egy ollóval vágom bele a fűszereket az ételbe gyors, tiszta munka.
A zöldbabot felvágjuk és vajon apróra vágott fokhagymával megpároljuk egy picit lefedjük a végén, hogy az aromák átjárják a babot, a legvégén petrezselymet vágunk rá elkeverjük. Én egy ollóval vágom bele a fűszereket az ételbe gyors, tiszta munka.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése